Uw wensen behoren tot mijn aanbod.

Haren knippen, verven, permanenten etc. Wanneer u een duidelijk idee/beeld heeft van wat u met uw kapsel wilt, zal ik mijn uiterste best doen om dit waar te maken. Maar ook als u eens wat anders wilt, zal ik u een passend advies geven.

Professionaliteit wil ik terug laten komen in mijn vakgebied. Ik ben daarom pas tevreden wanneer u dat bent. Mocht dit desondanks niet het geval zijn, dan verneem ik dat uiteraard graag van u en zal ik mijn uiterste best doen dit aan te passen aan uw (nieuwe) wensen.

Waarin onderscheid ik me.

In Zeeland (NB) heb ik vanaf mei 2016 mijn eigen Salon-aan-Huis waar er tijdens uw kappersbezoek een heerlijk kopje koffie of thee voor u klaarstaat. Echter begrijp ik dat u niet met uw hele gezin naar een kapsalon toe wilt, daarom is vanaf 1 persoon bespreekbaar dat ik bij u aan huis kom. U en uw gezin krijgen dan in uw eigen omgeving een kappersbehandeling.

Flexibiliteit staat bij mij hoog in het vaandel, zo kijk ik samen met u naar een passende datum en tijd. Daarbij ben ik op de meest aanneembare tijden bereikbaar voor telefonisch contact, app of mail.

Ik ben vanaf 2007 gediplomeerd in het kappen van dames, heren en kinderen van alle leeftijden. Er komt echter meer kijken bij uiterlijke verzorging. Naast haarverzorging voorzie ik u graag van passend make-up advies en/of de uitvoering hiervan. Beide items komen zowel in het dagelijks leven als bij feestelijke gelegenheden van pas. Dit ziet u ook terug in mijn aanbod. Bruidskapsels behoren bijvoorbeeld ook bij mijn aanbod.

De originele kappersproducten die ik gebruik, van het merk Biosilk en CHI, bied ik tevens aan voor de verkoop. Deze zijn persoonlijk bij mij te bestellen.


Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel, app of mail gerust!


06 52 03 13 93 info@lesalon-byanne.nl
Maak afspraak